Direct contact? Bel: 035 - 5258055

Home > Nieuws > KPN verandert SMS dienst

KPN verandert SMS dienst

Met ingang van 2 juni 2014 zal KPN zijn analoge SMS-dienst overdragen aan de Orca Group, een leverancier van telecomdiensten. Met ingang van 1 Juli 2014 is de Orca Group hiermee verantwoordelijk voor het afhandelen van SMS-berichten via het analoge telefoonnet, waaronder de meldingen vanuit bijvoorbeeld de alarminstallatie.

Deze overdracht heeft tot gevolg dat een andere kostenstructuur wordt geïntroduceerd. De Orca Group zal hiervoor direct de eindgebruikers gaan benaderen, via informatieve SMS-berichten. Hierin zal een gebruiker een voorstel worden gedaan van de beschikbare abonnementsvormen gebruik te maken. Indien de eindgebruiker geen gehoor geeft aan deze berichten of besluit geen abonnement af te sluiten, zullen de betreffende SMS-(alarm)meldingen na enige tijd niet meer worden doorgestuurd.

Voor u als klant zijn er ook alternatieve oplossingen als u geen abonnement wenst. De meest voor de hand liggende oplossing is een spraakkiezer. Uiteraard zijn ook andere mogelijkheden bespreekbaar bijv. aansluiting op een meldkamer.

Neem voor meer informatie kunt u contact opnemen info@koetze.com of 035-5258055.