Direct contact? Bel: 035 - 5258055

Home > Alarminstallaties

Alarm installaties

Koetze Beveiligingstechniek B.V. levert gecertificeerde alarm installaties voor woningen, winkels, bedrijven en scholen. Bekabeling tussen de centrale en componenten of juist draadloos? Bij ons is het mogelijk. 

Onze werkwijze

Vooraf wordt samen met u de locatie bezocht. Uw wensen worden besproken en meegenomen in de offerte. 
Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen met betrekking tot alarm installaties zoals deze zijn vastgelegd in de BRL BORG 2005 regeling van Kiwa NCP. Niet alleen bent u op deze manier gegarandeerd van een goed systeem, ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars.

Na het installeren zal het systeem conform de norm worden opgeleverd. Desgewenst ontvangt u een BORG Opleverbewijs Alarminstallatie. Wij bieden een onderhoudscontract aan waardoor de installatie jaarlijks onderhouden wordt. Bovendien zijn we voor onze contractklanten 24 uur per dag bereikbaar en verzorgen wij de aansluiting en het contract bij de meldkamer.

Wij maken gebruik van gerenommeerde merken zoals Alphatronics, Satel en Galaxy

IP doormelding

In Nederland ontstaat steeds meer de behoeft om vaste telefoonlijnen op te zeggen. Bellen via IP is makkelijker, flexibeler én goedkoper. Maar hoe moet het dan met het alarmsysteem? 
Het is vaak niet mogelijk om uw systeem zomaar aan te sluiten op het modem of de router van internet-plus- bellen aanbiedingen. Dit geldt voor zowel glasvezel, kabel- als ook voor xDSL aanbiedingen.

In de situatie met een aparte telefoonlijn zal bij een elektra uitval het alarmsysteem overschakelen op de ingebouwde noodstroomvoorziening. De doormelding over een gewone telefoonlijn blijft werken, omdat de telefoonlijn wordt gevoedt vanuit de wijkcentrale. Maar als u belt via VoIP, glasvezel en/of kabel, dan valt uw modem of router wel uit.

Een goede oplossing hiervoor is over te stappen naar doormelding via IP. Omdat dit ook via het modem of de router loopt, is een backup verbinding via GPRS daarmee de beste keuze. Een bijkomend voordeel is dat er geen gesprekskosten meer worden berekend bij elke melding. Wij bieden u de oplossing; een nieuwe IP kiezer en een GPRS M2M abonnement.