Direct contact? Bel: 035 - 5258055

Home > Nieuws > Doormelding via IP

Doormelding via IP

In Nederland onstaat steeds meer de behoeft om vaste telefoonlijnen op te zeggen. Bellen via IP is makkelijker, flexibeler en goedkoper. Maar hoe moet het dan met het alarmsysteem? Het is vaak niet mogelijk om uw systeem zomaar aan te sluiten op de modem/router van internet plus bellen aanbiedingen. dit geldt voor zowel glasvezel, kabel- als xDSL aanbiedingen

Geen vaste telefoonlijn, wat dan?

In de situatie met een aparte telefoonlijn zal bij een elektra uitval het alarmsysteem overschakelen op de ingebouwde noodstroomvoorziening. De doormelding over een gewone telefoonlijn blijft werken, omdat de telefoonlijn wordt gevoedt vanuit de wijkcentrale. Maar als u belt via VoIP, glasvezel en/of kabel, dan valt uw modem/router wel uit!
Een goede oplossing hiervoor is over te stappen naar doormelding via IP. En omdat dit ook via de modem/router loopt is een backup verbinding via GPRS daarmee de beste keuze. Een bijkomend voordeel is dat er geen gesprekskosten meer worden berekend bij elke melding.

Koetze Beveiligingstechniek biedt u de oplossing door een nieuwe IP kiezer en een GPRS M2M abonnement aan te bieden. Onze monteurs maken het graag voor u. Het systeem is meteen klaar voor de toekomst en zal bij uitval internet of 230V toch via de GPRS backup een melding versturen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan.