Direct contact? Bel: 035 - 5258055

Home > Nieuws > Koetze Beveiligingstechniek BV groeit door.

Koetze Beveiligingstechniek BV groeit door.

Koetze Beveiligingstechniek BV groeit door.

1 oktober bestond Koetze Beveiligingstechniek al weer 15 jaar. Dat hebben we gevierd met elkaar in Berlijn. En we hebben meer nieuws; we gaan verhuizen naar een ander bedrijfspand en in november wordt ons team versterkt met een nieuwe collega.

 

15-jarig bestaan Koetze Beveiligingstechniek BV.

15 jaar geleden is directeur Jeroen Koetze gestart met zijn eigen beveiligingsbedrijf. Al vrij snel kwam hij handen tekort. Die trent heeft zich de afgelopen jaren voorgezet. Inmiddels is Koetze Beveiligingstechniek uitgegroeid naar een bedrijf met 14 mensen, die dagelijks hun vak uitvoeren. Koetze Beveiligingstechniek biedt een totaalpakket wat betreft beveiligen (bouwkundig, alarmsystemen, brandmeldsystemen en camerabeveiliging). Wij zijn een erkend bedrijf Kiwa NCP.

Berlijn.

Om dit 15-jarig bestaan te vieren zijn we met alle collega's en 'aanhang' afgereisd naar Berlijn. In drie dagen tijd heeft iedereen de stad leren kennen. De verkenning ging per fiets, met de hop-on-hop-off bus en een boottocht over de Spree. Alle highlights zijn voorbij gekomen en Berlijn heeft bij iedereen een diepe indruk achter gelaten. Een geweldig weekend met heel veel indrukken en gezelligheid.

Nieuw bedrijfspand.

We zijn er achter gekomen, dat mede door de groei ons huidige bedrijfspand te klein werd. De zoektocht naar een ander bedrijfspand begon. In september is de knoop doorgehakt en is er een ander bedrijfspand gekocht aan de Ambachtsweg te Huizen. De verbouwing is nog in volle gang en we hopen in december te kunnen verhuizen. 

Nieuwe werknemer.

Per 1 november komt Edwin van Velsen ons team versterken. Edwin is al jarenlang actief in de beveiliging. Hij is vakkundig geschoold monteur beveiligingstechniek, installatie- en onderhoudsdeskundige brandmeldinstallatie. We wensen Edwin heel veel werkplezier bij Koetze Beveiligingstechniek.