Direct contact? Bel: 035 - 5258055

Home > Nieuws > Verhuizing Koetze Beveiligingstechniek B.V. naa...

Verhuizing Koetze Beveiligingstechniek B.V. naar een groter pand!

Verhuizing Koetze Beveiligingstechniek B.V. naar een groter pand!

Verhuizing Koetze Beveiligingstechniek B.V. 

Koetze Beveiligingstechniek B.V., gespecialiseerd in elektronische beveiliging, brandmeldinstallaties, camerabeveiliging en bouwkundige beveiliging, is sinds december 2017 gevestigd in een groter pand aan de Ambachtsweg in Huizen.

Ruim 15 jaar geleden wilde Jeroen Koetze vanuit huis zijn eigen bedrijf beginnen. Het eerste jaar deed hij alles zelf, offertes maken, werkzaamheden uitvoeren en de administratie.

Na 1 1/2 jaar werd dat te veel en kwam de eerste monteur in dienst. De vestiging van Koetze aan de Installatieweg was de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Inmiddels is Koetze uitgegroeid tot een gezond bedrijf met een hecht team van 11 vaste werknemers. De werknemers werden heel bewust gekozen. Het zijn allemaal jongens die Koetze lange tijd kent, sommigen zijn nu al ruim 12 1/2 jaar bij hem in dienst.

Daarnaast is zijn vrouw Barbara in het bedrijf komen werken, die de volledige administratie voert.

Koetze Beveiligingstechniek B.V. heeft naast dit vaste team, als erkend leerbedrijf, 3 leerlingen.

Het jaar 2017 werd een hoogtepunt voor Koetze, niet alleen werd in Berlijn het 15-jarig bestaan gevierd met alle medewerkers, maar ook verhuisde Koetze naar een groter pand aan de Ambachtsweg! Het siert Jeroen en Barbara Koetze, die vanuit het bedrijf niet alleen de service hoog in het vaandel hebben, maar ook de betrokkenheid van hun personeel.

Graag willen zij iedereen in de gelegenheid te stellen om een kijkje te komen nemen in hun nieuwe pand.
Op 25 januari is er een openingsborrel voor genodigden.

Op 26 januari zijn alle belangstellenden, die het leuk vinden om even binnen te komen lopen, van harte welkom. Dit is mogelijk van 10.00 – 14.00 uur.